×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angela Groothuizen trouwt Gordon

6.09.2017 -

Angela Groothuizen krijgt de eer om Gordon en zijn nog onbekende nieuwe echtgenoot te trouwen. Gordon is volop bezig met zijn nieuwe tv-programma Gordon gaat trouwen, waarin de entertainer op zoek gaat naar een man. De presentator heeft inmiddels al enkele dates achter de rug. "Er zijn er een paar die heel leuk zijn", zo verklapte hij.


Over andere kandidaten was Gordon minder te spreken. "Ik heb bij sommigen gedacht: deze heeft Gerard uitgezocht. Dat kan niet anders", vertelt hij in RTL Boulevard. Gerard Joling is een van de juryleden die potentiële kandidaten voor Gordon selecteren.

Gordon ging ook nog kort in op het gerucht dat hij en Gerard ruzie zouden hebben, maar dat bericht klopt volgens hem van geen kant. Dus ook niet dat Gerard dreigde op te stappen bij de show vanwege de aanvaring. "Er is niets aan de hand", zo verzekerde Gordon. Met wie Gordon uiteindelijk op 22 november trouwt, is dit najaar te zien.