×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angela Groothuizen en Chantal Janzen in Amerikaanse tv-show

Angela Groothuizen en Chantal Janzen in Amerikaanse tv-show
9.10.2018 -

Angela Groothuizen en Chantal Janzen werken mee aan een nieuw Amerikaans tv-programma. Het gaat waarschijnlijk om de CBS-show The World's Best, een talentenjacht waarbij de acts niet alleen door een Amerikaanse jury worden beoordeeld maar ook door vijftig entertainmentexperts uit de hele wereld.


Chantal bevestigde dinsdag in RTL Boulevard dat zij en Angela aan "een Amerikaans programma" werken. Ze kon alleen nog niet zeggen om welke show het gaat. Afgelopen week was op haar Instagram-account al te zien dat de twee in Los Angeles zitten.

"Ik kon dit gewoon niet laten schieten", zei Chantal, die door haar deelname niet bij het Gouden Televizier-Ring Gala kan zijn. Ze is genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster. "Toen we werden benaderd dacht ik: 'yeah right, dit is een grap'", aldus de presentatrice. "Het is echt fantastisch om mee te maken, om een keer niet als VIP bij zo'n programma te zijn maar er ook echt aan mee mag werken."

CBS kondigde maandag de komst van The World's Best aan. James Corden presenteert de show, terwijl de Amerikaanse jury bestaat uit Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill. De talenten komen uit de hele wereld en kunnen net als in de Got Talent-shows van alles laten zien zoals dansen, zingen of goochelen. Ze moeten niet alleen de Amerikaanse jury weten te overtuigen maar ook 'the wall of the world' doorbreken, bestaande uit de vijftig entertainmentdeskundigen uit de hele wereld. De winnaar wordt gekroond tot "The World's Best".

De show komt in 2019 op televisie. Of het programma ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.