×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angela De Jong: met Linda wint Talpa de oorlog wel

Angela De Jong: met Linda wint Talpa de oorlog wel
16.01.2019 -

De overstap van Linda de Mol naar Talpa kan wel eens 'dé knock-out aan RTL' zijn. Dat verwacht AD-columniste Angela de Jong, die in tegenstelling tot de transfers van Wendy van Dijk en Gordon nu wel positief is. 'Als John de oorlog met iemand kán winnen, is het met Linda', schrijft de tv-recensent.


De Jong kwam dinsdag in opspraak omdat ze beweerde dat Gordon en Wendy 'sleets' zouden zijn. Gordon reageerde vervolgens fel via sociale media en verweet haar leeftijdsdiscriminatie. De twee zouden eigenlijk met elkaar in debat gaan in De Wereld Draait Door, maar dat ging op het laatste moment niet door.

In haar nieuwste column laat De Jong dat onbesproken, maar gaat ze wel in op Talpa's nieuwste aanwinst. Als dit John de Mol 'niet in één klap op de kaart zet, dan verzwakt het in elk geval zijn commerciële concurrent enorm, meer dan alle transfers van afgelopen tijd bij elkaar.'