×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angela de Jong boos om grappen Gordon

Gewraakt fragment offline gehaald

Angela de Jong boos om grappen Gordon
1.04.2019 -

Angela de Jong is van harte welkom in de nieuwe hamburgertent van Gordon aan het Museumplein in Amsterdam, zo vertelde hij vanmorgen in de Ochtendshow op AD.nl. ‘Ik heb een lekkere cocktail voor haar klaar staan. Een molotov-cocktail haha.’ De tv-columniste van het AD kon niet lachen om de grap en heeft op hoge poten geëist dat het interview van de website werd gehaald.


Angela de Jong is niet blij met uitspraken die Gordon vanochtend deed in het online ochtendprogramma van het AD: De Ochtendshow To Go. Een verslaggever vroeg de entertainer of het niet wat vreemd was dat hij eerst kritische opmerkingen had geplaatst over het figuur van Angela de Jong, maar nu zelf wél een hamburgertent opent. Gordon reageerde lachend: Haha, ze voelt zich hier vast helemaal thuis.’ De entertainer gaat ook cocktails serveren. Op de vraag of hij Angela ook nog iets te drinken kan aanbieden antwoord hij: ‘Ja, een molotov-cocktail!’

Angela de Jong zou volgens insiders bij de krant not amused zijn geweest met het interview, en bij de leiding van het AD geëist hebben dat het gewraakte fragment offline werd gehaald. Het diva-gedrag van de tv-columniste lijkt gehonoreerd te zijn, want het interview is nergens meer te vinden op de website van de krant. De verslaggever die het interview met Gordon afnam is niet bereikbaar voor commentaar. Volgens bronnen bij de Rotterdamse krant zou hij behoorlijk op zijn vingers zijn getikt.

Foto: Reni van Maren