Andy van der Meijde op de knieën

Oud-profvoetballer Andy van der Meijde heeft vrijdagmiddag zijn vriendin Melisa Schaufeli ten huwelijk gevraagd. Dit gebeurde tijdens opnames van hun reallifesoap die in 2014 te zien is bij SBS6.

Andy was behoorlijk zenuwachtig, vertelt hij aan BuzzE. ''Ik ben nooit zenuwachtig, maar vandaag wel. Het voelde als mijn debuut in het profvoetbal'', vertelt de 34-jarige Andy. Wekenlang heeft hij zich voorbereid op deze dag. ''Het is een mooie locatie, ik heb alles zelf geregeld en dat was best stressvol. Melisa zat hier te eten met haar zusje en ze had echt niets in de gaten. Toen kwam ik opeens binnen. Ik ging op mijn knieën en ze zei gelukkig volmondig ja op mijn vraag of ze met me wilde trouwen.''
Andy en Melisa kennen elkaar nu vier jaar. Samen voeden ze drie kinderen op: Nino, Lilly en Roxy. Andy laat weten volgend jaar zomer met Melisa in het huwelijksbootje te willen stappen. ''Mits ze zich blijft gedragen'', grapt de voormalig profvoetballer over de ex-playmate en toekomstige bruid.
De opnames van hun realityprogramma zijn nog in volle gang. In de SBS6-serie zal onder meer te zien zijn hoe Melisa werkt aan het succes van haar kapperszaak aan huis en hoe Andy zich stort op zijn cursus trainer betaald voetbal. ''Het gaat allemaal goed. We hebben nog 4 weken opnames voor de boeg. Het ziet er allemaal goed uit'', zegt de aanstaande bruidegom tevreden.