×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zijn gescheiden

9.02.2017 -

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zijn al zo'n twee jaar gescheiden. Ze trouwden in 2014, maar trokken een jaar later alweer de stekker uit hun huwelijk.


Dat vertelt Melisa aan Shownieuws. De reden dat ze gescheiden zijn, is dat Andy zijn ex-vrouw nu niet achter het vermogen van de kapster aan kunnen. Andy en Melisa trouwden namelijk in gemeenschap van goederen, wat betekent dat de ex van de voetballer ook aan haar geld kunnen komen. 

'Soms kan het gewoon niet anders. Kortom: het is puur een geldkwestie en dis was de beste oplossing voor ons', zegt Melisa. Ze zijn dus nog steeds samen. 

Met zijn ex-vrouw Diana kreeg Andy twee dochters. Met Melisa kreeg de voetballer ook nog twee meisjes. Melisa heeft ook kinderen uit een eerdere relatie. 

Melisa grapt zelf ook over de scheiding op Instagram. 'Ja helaas het is waar, we zijn gescheiden! Andy heeft toch besloten verder als vrouw door het leven te gaan. We zijn wel heel goede vriendinnen nu', schrijft ze bij kiekjes van Andy met een blonde pruik op zijn hoofd. 

 

Ja helaas het is waar we zijn Gescheiden! Andy heeft toch besloten verder als vrouw door het leven te gaan:) we zijn wel hele goede vriendinnen nu!! @andyvandermeyde

Een foto die is geplaatst door Melisa Schaufeli #hairartist (@melisaschaufeli) op