×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Andries Knevel van intensive care af

21.11.2016 -

Het gaat iets beter met EO-coryfee Andries Knevel, die in Bolivia een ernstige legionellabesmetting heeft opgelopen. De EO meldt maandag dat Andries de intensive care heeft verruild voor medium care.


'Hij heeft nog een lange weg van herstel te gaan. Andries en zijn familie laten weten dat ze erg dankbaar zijn voor alle vormen van medeleven', valt te lezen op de website van de Evangelische Omroep.

Knevel is ziek geworden tijdens de opnames van het programma EO Metterdaad. Hij ligt in een niet nader genoemd ziekenhuis. Sinds het nieuws vorige week bekend werd, komen er stapels kaarten binnen bij de EO. Andere mensen geven gehoor aan de oproep te bidden voor de presentator.