×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Andries Knevel nu naar ‘gewone’ verpleegafdeling

29.11.2016 -

Het gaat beter met Andries Knevel. De EO-coryfee ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar is naar de ‘gewone’ verpleegafdeling verplaatst. Dat heeft de EO dinsdag laten weten.


De 64-jarige presentator werd ruim twee weken geleden opgenomen op de intensive care omdat hij een gevaarlijke legionallabesmetting had opgelopen. Eerder werd Knevel al van de intensive care naar de medium care verplaatst. Het EO-kopstuk liep de besmetting vermoedelijk in Bolivia op tijdens opnames van het programma Metterdaad.

De EO zegt 'erg blij en dankbaar' te zijn dat de gezondheid van Knevel de goede kant op gaat. 'Al zal volledig herstel nog heel wat tijd vergen', aldus de omroep. Eerder riep de EO fans van Knevel op te bidden voor zijn herstel. Vele duizenden kijkers gaven gehoor aan deze oproep.