×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Andries Knevel betuigt spijt

29.07.2014 -

Andries Knevel heeft spijt van een vraag die hij maandagavond tijdens de uitzending van Knevel En Van Den Brink stelde aan een familielid van een slachtoffer van vlucht MH17. De presentator bood op Twitter excuses aan.


Vele mensen leverden op sociale media forse kritiek op het optreden van de EO-presentator. Na de uitzending ging Knevel op Twitter door het stof voor één van de vragen. "Ik heb in het gesprek van vanavond met Leonie, zus van de omgekomen Erik een vraag gesteld die niet gepast was. Dat spijt mij zeer. #KvdB."

Voor welke vraag de presentator zijn excuses heeft aangeboden, is niet duidelijk. In het programma vroeg Knevel aan Leonie onder meer hoe ze dacht dat haar broer eraan toe zou zijn na een val van 10 kilometer hoogte. Dat leidde tot veel woedende reacties op Twitter.