×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Andrew Ridgeley huilde tranen met tuiten om George Michael

10.12.2017 -

Wham!-zanger Andrew Ridgeley huilde als nooit tevoren toen hij hoorde dat zijn goede vriend George Michael was overleden. Zijn dood kwam bij de zanger zelfs harder aan dan dat van zijn ouders, zegt hij tegen de Daily Mail.


'Toen ik het nieuws over de dood van mijn oudste vriend vorig jaar op eerste kerstdag hoorde, had ik hem vijf minuten daarvoor nog een bericht gestuurd waarin ik hem een geweldige kerst toewenste', kijkt Andrew terug. Het is voor het eerst dat hij in de media spreekt over het overlijden van George, met wie hij jarenlang de groep Wham! vormde. Samen scoorden ze hits als The Edge of Heaven, Young Guns, Wake Me Up Before You Go Go en Last Christmas.

'Die nacht, nadat ik onze vrienden had gebeld om het vreselijke nieuws te vertellen – en ondanks dat ik al een zee van tranen had gehuild – kon ik door het enorme gevoel van verlies niet meer op mijn benen staan en heb ik op de grond op mijn knieën gehuild zoals ik nog nooit gehuild had', aldus Andrew.

'Ik ben de afgelopen jaren ook mijn ouders verloren maar dit was heel anders', gaat Andrew verder. 'Dit verlies had ik nooit zien aankomen, een die zo vreselijk treurig is dat ik er op dat moment door werd verteerd'.

George overleed vorig jaar plotseling op 53-jarige leeftijd.