×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Andrea Bocelli in ziekenhuis na val van paard

14.09.2017 -

Andrea Bocelli is donderdag in een ziekenhuis opgenomen na een onfortuinlijke val van zijn paard. De Italiaanse tenor werd per helikopter naar een ziekenhuis in Pisa gevlogen.


De blinde zanger heeft op sociale media zijn fans gerustgesteld dat het niet ernstig is. "Beste vrienden, ik weet dat jullie je in de afgelopen uren zorgen hebben gemaakt over mij. Het gaat goed met me. Er zijn geen complicaties en ik mag waarschijnlijk vandaag nog naar huis", schrijft Andrea. "Bedankt voor alle beterschapswensen."

De 58-jarige Andrea staat er om bekend dat hij ondanks zijn blindheid nog een actief leven leidt. Hij wordt regelmatig al windsurfend, skiënd of fietsend gespot.