×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André van Duin opent beursdag

10.03.2014 -

André van Duin begaf zich maandagochtend op de beursvloer in Amsterdam om met een slag op de gong aandacht te vragen voor de Week van Zorg en Welzijn. Rapper Yes-R miste het moment suprême, hij stond vast in het verkeer en was wat langer onderweg naar het beursgebouw.


''Ik vind het een waanzinnig goed doel. Het is belangrijk dat mensen zich gaan realiseren wat er allemaal door de medewerkers in de Nederlandse zorg gedaan wordt. Door dit initiatief wordt er ook voor gezorgd dat mensen te weten komen wat zorg en welzijn nou eigenlijk inhoudt en daarom heb ik hier graag mijn medewerking aan verleend'', zegt André van Duin.

Om jongeren te interessen voor werk in de zorg componeerde Eric van Tijn een campagnelied. Meneer Wijdbeens vertolkt dit lied Elke dag, elke nacht met Yes-R.