André van Duin

André van Duin na overlijden echtgenoot: ‘Het leven gaat door’

André van Duin moest begin dit jaar afscheid nemen van zijn echtgenoot Martin Elferink. Ondanks dat André nog middenin een zware periode zit, gaat het naar omstandigheden goed.

Aan Shownieuws laat André van Duin weten: ‘Ik doe alles wat ik normaal altijd deed. Ik ga zwemmen, naar het theater, naar de film. Ik heb gelukkig heel veel goede vrienden en die houden me streng in de gaten of het goed met me gaat.’ Na het overlijden van zijn 55-jarige echtgenoot zette André zijn grachtenpand in Amsterdam, waar de twee jarenlang samen hebben gewoond, te koop. Niet veel later besloot hij het huis toch weer uit de verkoop te halen. ‘Ja, dat kwam door de hele situatie en dat gebeurde in de emotie. Gelukkig heb ik op tijd ingezien dat het eigenlijk geen goede beslissing was dus ik blijf lekker wonen waar ik nu woon.’

Inmiddels is hij druk met het opknappen van het grachtenpand. ‘Dat geeft ook een beetje afleiding. Een nieuw bankstel en al dat soort dingen, de studio weer aan het opstarten. Het leven moet weer verder gaan, het leven gaat door…’, aldus André.

Vreselijke ziekte

Martin overleed afgelopen januari op 55-jarige leeftijd. De echtgenoot van André van Duin leed aan botkanker. ‘De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk’, liet de presentator weten in een verklaring. Dat zijn echtgenoot ziek was, kwam afgelopen zomer aan het licht toen Martin spontaan zijn sleutelbeen brak.

Lees ook:

Tino Martin en Kimberley willen trouwen

Giel Beelen dolgelukkig met vriendin Malou, maar: ‘Ik hou nog van Nicolien’

Jaap Jongbloed tot de orde geroepen: ‘Volgens Inge ben ik te kritisch’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen