×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André van Duin en Janny van der Heijden scoren met nieuwe show

André van Duin en Janny van der Heijden scoren met nieuwe show
6.08.2019 -

Het nieuwe Omroep MAX-programma Denkend Aan Holland heeft André van Duin en Janny van der Heijden een kijkcijferhit opgeleverd. De eerste aflevering heeft maandagavond 1,4 miljoen kijkers getrokken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.


In Denkend Aan Holland ontdekken André en Janny Nederland vanaf het water. Ze varen door natuurgebieden, langs eeuwenoude stadjes en historische landgoederen. Maandag was het duo voor zijn eerste tocht afgereisd naar Giethoorn en natuurgebied Weerribben-Wieden.

Ook andere Omroep MAX-programma’s doen het bijzonder goed. We zijn er bijna is met 1,7 miljoen kijkers het best bekeken programma van de maandag. Ook Vakantieman heeft het met 1,3 miljoen veel bekijks getrokken.