André Hazes reageert op relatiegeruchten

In showbizzkringen wordt al maanden gespeculeerd over een mogelijke liefdesbreuk tussen de André Hazes en Monique Westenberg. Vandaag reageert André Hazes voor het eerst op alle geruchten.

In de uitzending van RTL Boulevard wordt André gevraagd naar de vermeende relatieproblemen. ‘Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook’, vertelt hij. Wanneer Bridget vraagt of de focus nu echt alleen op zichzelf is met zijn aankomende concertreeks, antwoordt André: ‘Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Want dan is het kerst, dan is er een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat.’

Speculaties
De liefde tussen André Hazes en zijn Monique blijft de gemoederen deze zomer flink bezighouden. Hoewel de twee nog wel samen op vakantie zijn gegaan, geloven steeds meer fans dat de twee uit elkaar zijn. André zou een slippertje hebben begaan met Nikkie Plessen en dat zij op social media ieder hun eigen leven lijken te leiden, baart fans vooral zorgen.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen