×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes maakt zijn Bridget ‘gek’ met gespierd bovenlichaam

André Hazes maakt zijn Bridget ‘gek’ met gespierd bovenlichaam
9.12.2019 -

André Hazes is de laatste tijd veel in de sportschool te vinden, onder begeleiding van een personal trainer. En dat doet hij niet voor niets! Zijn gespierde lichaam valt duidelijk in de smaak bij zijn nieuwe liefde, Bridget Maasland.


André deelde vanmorgen een kiekje van zijn ontblote bovenlijf op Instagram. ‘We gaan voor die Mens Health broer’, schrijft hij bij de foto die hij in de sportschool maakte. Bridget was er als de kippen bij en reageerde als eerste op het portret van haar geliefde. ‘Maak me gek!’, reageerde de presentatrice, gevolgd door een hartje.

André Hazes

André en Bridget zijn inmiddels een maand aan het daten. De twee staken hun ontluikende liefde niet onder stoelen of banken, wat voor een ware mediastorm zorgde. Dat André verliefd is op Bridget kwam slechts een dag nadat hij bekendmaakte dat hij niet langer een stel is met Monique Westenberg naar buiten.

Afgelopen week genoten André en Bridget van hun eerste liefdestrip naar dé stad van de liefde, Parijs. Ook heeft Bridget inmiddels de zegen van moeder Rachel Hazes gekregen. ‘We hebben de grootste gein met elkaar’, liet Rachel onlangs weten. ‘Ze is echt leuk, ik ben echt blij met haar.’

Lees ook:

Ook Rachel Hazes reageert nu op relatiebreuk André en Monique

Raymond van Barneveld weet het zeker: ‘Met Julia wil ik trouwen’

Dit is de nieuwe liefde van Barbie