×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes komt langzaam tot rust

11.07.2018 -

André Hazes, die deze maand niet optreedt wegens oververmoeidheid, vindt volgens zijn vriendin Monique Westenberg langzaam zijn rust terug.


Een week nadat Hazes bekendmaakte dat hij al zijn optredens voor deze maand heeft geannuleerd, schrijft Monique een update op Instagram. 'Er was eens…. de liefste papa die zijn zoon elke dag een lach op zijn gezicht bracht. Die ervan genoot dat er genoeg tijd was om samen te kunnen zijn. Die beetje bij beetje zijn rust terug vond om er later weer tegen aan te kunnen om zijn zoon trots te laten zijn. Zowel als papa als artiest!'

Bij de tekst plaatste Monique een foto van André die zijn bijna twee jaar oude zoontje André voorleest uit een boekje van Woezel & Pip.