×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes wil nog wel 50 jaar ‘ellende’ met Monique

20.06.2018 -

André Hazes en Monique zijn vandaag vier jaar samen en dat dat niet altijd goed ging, hebben ze fijntjes laten weten op Instagram.


André schrijft: 'Vandaag leef ik precies 4 jaar met deze vrouw. We maken het elkaar af en toe wat moeilijk, maar ik zou nooit zonder jou willen. En vooral nooit zonder jou kunnen. Op naar nog 50 jaar ellende, emotie, lachen en vooral veel liefde!'

Monique is al even direct. 'Vandaag 4 jaar met deze idioot! Het lijkt wel 40 jaar. Ik kan je af en toe écht killen, maar God wat hou ik van je. Met jou wil ik oud worden, met jou wil ik bergen en dalen doorstaan. Oneindig.'

Het koppel ging een paar maanden geleden nog uit elkaar, maar dat duurde niet lang. Na een paar weken postten ze alweer een foto op Instagram waarin ze elkaar de liefde van hun leven noemen. Het stel, dat een zoontje heeft van ruim anderhalf, is nu dus vier jaar samen.