×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André van Duin vond serieuze rol lastig

28.08.2017 -

André van Duin speelt een rol in de nieuwe MAX-dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Het is zijn eerste "serieuze, dramatische rol", en dat ging hem niet gemakkelijk af. Dat vertelde hij maandag tijdens de najaarspresentatie van de NPO.


"Er zitten wel grappige situaties in, maar het is zeker geen komedie. Daar heb ik het heel zwaar mee gehad. Ik werd steeds teruggeroepen. Dan hoorde ik voor de zoveelste keer: 'André, dat was heel lollig, maar zo gaan we het niet nog een keer doen'. Weg met dat mondje, weg met die wenkbrauwen, moest ik steeds tegen mezelf zeggen."

Hij vertelde dat hij het bij vlagen bijzonder ongemakkelijk vindt zichzelf terug te zien in de serie. "Ik zit naar mezelf te kijken en denk: wat doet André van Duin nou weer?!"

Van Duin speelt de rol van een van de bewoners van het bejaardentehuis in Amsterdam-Noord waar de dramaserie zich afspeelt. Het geheime dagboek van Hendrik Groen is vanaf maandag 23 oktober te zien op NPO1.