×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Rieu en David Hasselhoff echt samen op podium

6.07.2017 -

De geruchten blijken dan toch waar te zijn: David Hasselhoff en André Rieu treden samen op tijdens Rieu's Vrijthofconcerten.


Op foto's van de generale repetitie zijn de Baywatch-ster en walskoning samen op het podium te zien. De violist nodigt elk jaar speciale gasten uit die met hem optreden en dit jaar is The Hoff, naar eigen zeggen een goede vriend van Rieu, van de partij.

1Limburg schreef donderdag dat Hasselhoff in april dit jaar al in Maastricht was, om redenen die hij niet bekend wilde maken. De 64-jarige Hasselhoff ambieert naast acteren al jaren een professionele zangcarrière. In Nederland had hij in 1989 een bescheiden hitje met Looking for Freedom.

Het eerste optreden van de reeks Vrijthofconcerten in Maastricht is donderdagavond.