×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André overhandigt Johan Kaart Prijs aan Alex Klaasen

20.06.2016 -

Alex Klaasen heeft maandag de Johan Kaart Prijs in ontvangst mogen nemen. André van Duin overhandigde de cabaretier, zanger en acteur de theaterprijs.


Alex kreeg begin vorige maand te horen dat hij dit jaar de Johan Kaart Prijs krijgt. Volgens de jury is de veertigjarige Klaasen ‘het grootste multitalent dat we op dit moment hebben’. “Altijd glashelder, technisch knap, oergeestig, dan weer met fijn vileine trekken en even zo snel weer ontroerend.”

De Johan Kaart Prijs, vernoemd naar blijspelacteur Johan Kaart (1897-1976), is een initiatief van theatermaker en acteur John Lanting en impresario Jacques Senf. Eerder ging de prijs naar onder anderen Simone Kleinsma, Huub Stapel en Tineke Schouten.