×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes: ‘Samen oud worden moet wel gebeuren’

23.05.2018 -

André Hazes en zijn Monique gingen op vakantie om te zien of hun relatie nog te redden viel. En dat is gelukt, zo laat André weten in een preview van het programma Ik Haal Alles Uit Het Leven.


'Bewogen tijd. Veel gebeurd. Alles eerlijk gedeeld met de rest van Nederland. Sommige mensen die denken dat sommige dingen gespeeld zouden zijn voor deze show. Andere mensen die mij goed kennen, weten dat ik zo niet in elkaar steek', schrijft André bij de preview van de nieuwe afleveringen.

'Om met elkaar door te gaan, is het beste voor iedereen. Ik ging op vakantie in de hoop dat er iets tussen ons zou gebeuren en ik moet zeggen dat dat de tweede nacht is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in die vier jaar dus dat oud worden moet bijna wel gaan gebeuren', aldus een dolgelukkige André.  

André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven is vanavond om half tien te zien bij SBS6.