×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes presenteert SBS6-talentenjacht

9.03.2018 -

André Hazes wordt de presentator van de nieuwe talentenjacht So You Think You Can Sing van SBS6. Zangeres Glennis Grace, Veronica-dj Giel Beelen en platenbaas Tony van de Berkt van platenmaatschappij 8ball Music vormen de jury, onthulde André donderdag. De show is vanaf zaterdag 28 april op televisie.


So You Think You Can Sing is het derde SBS-programma waarin André Hazes te zien is. Eerder werd bekend dat er een tweede seizoen komt van zijn eigen reallifesoap. Daarnaast presenteert hij in het najaar Oudje zkt. vrouwtje, een datingshow waarin 70-plussers op zoek gaan naar een partner.

'Ik ben heel trots dat ik deze show mag presenteren', zei André in Shownieuws. 'Ik ben nog maar 24 en heb een eigen show op mijn naam en mag daarnaast lekker optreden in het land.'

De nieuwe talentenjacht So You Think You Can Sing is ontwikkeld door Talpa. De show bestaat uit battles met zangtalenten. Ze moeten na hun optredens zelf inschatten hoe de jury en publiek hun optredens hebben beoordeeld. De kandidaten stellen tijdens de show in onderling overleg zelf een top 3 samen. Als die gelijk is aan de top 3 van de jury en het publiek, dan krijgen de talenten grote geldprijzen.