×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes en zijn moeder weer herenigd

24.12.2017 -

André Hazes en zijn moeder hebben het bijgelegd met kerst. Op een foto die de zanger en zijn vriendin zondag op Instagram zetten, is te zien hoe moeder Rachel is aangeschoven voor de kerstdis.


André en Rachel hadden al tijden een moeizame relatie en ook met zus Roxeanne had hij geen contact meer. Naar verluidt zouden Rachel en Roxeanne het niet eens zijn met Andrés keuze voor zijn vriendin Monique.

Monique schrijft bij de foto: 'Omdat het tijd is. Voor rust en ruimte, in hoofd en hart. Omdat loslaten, ook verder gaan betekent. Omdat we de hele wereld niet kunnen veranderen, maar de wereld in en om ons heen wel. Stapje voor stapje, in vrede, respect én met elkaar. Mooie kerstdagen.'