×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amy verdient dood meer dan levend

17.02.2014 -

Amy Winehouse verdient meer geld nu ze dood is dan toen ze nog leefde. Het inkomen van de zangeres zou sinds haar dood in 2011 zijn verviervoudigd.


Die trieste conclusie valt te lezen in The Sun. De krant baseert zich op nieuwe cijfers van Cherry Westfield, het bedrijf van Winehouse.
De onderneming, die beheerd wordt door de ouders van Winehouse, maakte in de 16 maanden tot april 2013 een winst van ruim een miljoen Engelse pond (1,3 miljoen euro). Ter vergelijking, van november 2010 tot november 2011 boekte het bedrijf zo'n 257.000 pond (314.000 euro) winst.
Sinds haar dood gingen er 1,7 miljoen exemplaren van haar tweede album Back To Black over de toonbank. Winehouse stierf in juli 2011 in haar huis in Londen aan alcoholvergiftiging.