×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amerikaanse acteur Patrick Duffy gestrikt voor nieuwe film Linda de Mol

18.09.2018 -

De Amerikaanse acteur Patrick Duffy heeft een rol in April, May en June, de nieuwe film van Linda de Mol en Will Koopman. Dat heeft De Mol dinsdag gemeld aan het ANP. Duffy vertolkt de rol van de vader van haar personage.


De 69-jarige Duffy is bij het grote publiek vooral wereldberoemd geworden als Bobby Ewing uit de hitserie Dallas. Zijn personage stierf toen Duffy besloot zijn blikveld te gaan verbreden. Maar de kijkcijfers kelderden en hij keerde toch terug; zijn dood bleek een droom te zijn geweest.

In de jaren zeventig brak de acteur door als held met kieuwen in de serie Man from Atlantis. De afgelopen jaren was hij geregeld te zien in The Bold and the Beautiful als vader van Brooke.

Euthanasie

De opnames van April, May en June vinden op dit moment plaats. De film vertelt over drie zussen die zich voorbereiden op de euthanasie van hun moeder. Andere hoofdrollen zijn voor Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Mark Rietman, Tjitske Reidinga en Elise Schaap.

De zwarte komedie moet in april 2019 in de bioscopen te zien zijn.