×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

American Pie-acteur Chris Klein wordt opnieuw vader

26.01.2018 -

Babynieuws voor Chris Klein en zijn vrouw Laina Rose Thyfault: ze verwachten in mei hun tweede kindje.


De American Pie-acteur maakte het nieuws bekend via Twitter. 'Mijn prachtige engel Laina Rose maakt opnieuw een ander engeltje. Easton wordt straks een grote broer! Ze is 24 weken zwanger en hiervoor zijn we enorm dankbaar', schrijft Chris onder de foto waarop zijn vrouw met een bol buikje te zien is, samen met hun zoontje.

Laina plaatste dezelfde foto op Instagram en voegde toe: 'Superblij om dit te delen! We kijken uit naar de avonturen die gaan komen en het geluk dat 2018 ons brengt'.

Hun zoon Easton werd geboren in juli 2016. Het vaderschap valt Chris meer dan goed, liet hij zich in eerder interview met ET ontvallen: 'De ervaring om samen een gezond kindje te delen is prachtig. De dankbaarheid die ik als echtgenoot voel is groot. De momenten die ik met mijn zoon deel zijn al geweldig, maar schijnen alleen nog maar mooier te worden hoe verder je komt'.