×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

American Horror Story krijgt tiende seizoen

3.08.2018 -

Het achtste en negende seizoen van American Horror Story moeten nog uitkomen, maar nu is al duidelijk dat er ook een tiende reeks van de populaire serie komt.


Bedenker Ryan Murphy vroeg John Landgraf ruimte voor een tiende seizoen. 'En we zijn meer dan blij om hem dat te geven', zegt John Landgraf, baas van televisienetwerk FX, tegenover Deadline. Of het tiende deel ook meteen het laatste wordt, is niet bekend. 'Dat ligt eraan of Ryan nog inspiratie heeft voor meer.'

Momenteel is het achtste seizoen, dat de titel Apocalypse heeft gekregen, in productie. De reeks is vanaf 12 september te zien in de Verenigde Staten. Sarah Paulson en Evan Peters, die beiden tot nu toe alle seizoenen meespeelden, hebben weer een rol, net als Kathy Bates, Billie Lourd en Adina Porter.

Naar verwachting volgen seizoen negen en tien in respectievelijk 2019 en 2020.