×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard weer verliefd

Amber Heard weer verliefd
9.06.2019 -

Amber Heard heeft twee jaar na haar scheiding van Johnny Depp een nieuwe vlam gevonden. De actrice is sinds een paar weken samen met het model Milos Drago.


De 33-jarige Amber en de 25-jarige Milos leerden elkaar kennen tijdens een etentje met gezamenlijke vrienden. ‘Sindsdien zijn ze onafscheidelijk’, vertelt een ingewijde aan de Daily Mail. “Milos is heel lief en zorgzaam. Ze zijn ontzettend gelukkig samen.”

De actrice trouwde in 2015 met Johnny. Dat huwelijk eindigde nadat Amber de 55-jarige acteur meerdere keren beschuldigde van mishandeling. Johnny, die alles ontkent, sleepte zijn ex op zijn beurt voor de rechter vanwege de aantijgingen. Hij eist een bedrag van 50 miljoen dollar wegens smaad. Ook zegt de acteur dat de actrice juist hem heeft mishandeld.