×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard innig gespot met regisseur

Amber Heard innig gespot met regisseur
15.03.2019 -

Het lijkt erop dat Amber Heard weer een nieuwe liefde heeft. De actrice is zoenend gespot met de Argentijnse regisseur Andy Muschietti, zo is te zien op foto's die TMZ heeft verspreid.


De 32-jarige Amber en 45-jarige Andy, de regisseur van de horrorfilm It uit 2017, werden woensdag samen vastgelegd in Los Angeles. Zo werd duidelijk dat Ambers laatste verovering, kunsthandelaar Vito Schnabel, aan de kant is gezet. Zij werden in juli voor het laatst samen gezien tijdens het tennistoernooi van Wimbledon.

Amber kan bij Andy wellicht steun vinden in haar haast eeuwig durende vechtscheiding met Johnny Depp. De actrice is, ondanks dat de scheiding al rond is, kort geleden door haar ex voor 50 miljoen dollar aangeklaagd wegens smaad en wordt bovendien ook nog eens beschuldigd van overspel en huiselijk geweld tijdens hun huwelijk. Amber heeft de aantijgingen ontkend.