×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard en Elon Musk weer uit elkaar

2.02.2018 -

Twee maanden na hun hereniging hebben Amber Heard en Elon Musk opnieuw een punt gezet achter hun relatie gezet. People weet te melden dat het deze keer de techondernemer was die besloot de romance te beëindigen.


'Amber begreep dat. Ze geven nog steeds veel om elkaar maar de timing was niet goed', aldus de insider. Het stel ging in augustus na een jaar uit elkaar omdat ze elkaar door hun drukke werkschema's niet vaak genoeg konden zien. Eerder deze maand werden ze echter weer hand in hand gesignaleerd in Los Angeles.

De Tesla-oprichter en de actrice kennen elkaar al langer, maar de romantiek laaide op na de scheiding van Amber en Johnny Depp in 2016. Elon was toen net voor de tweede keer gescheiden van Britse actrice Talulah Riley.