×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amanda Bynes ontslagen

5.12.2013 -

Amanda Bynes is deze week in het geheim ontslagen uit de afkickkliniek waar ze werd behandeld voor schizofrenie en een bipolaire stoornis. De actrice is onder toezicht van haar moeder Lynn geplaatst, weet RadarOnline.


"Het gaat erg goed met Amanda", vertelt een insider. Het is niet bekend waar Amanda (27) momenteel precies verblijft, maar volgens de bron wordt ze constant in de gaten gehouden. "Het plan is dat ze haar behandelaars blijft zien en zich aanpast zodat ze haar leven kan leiden. Ze staat onder streng toezicht."

In september werd vastgesteld dat Bynes aan schizofrenie lijdt. Het voormalig kindsterretje vertoonde al maandenlang vreemd gedrag. Zo zette ze in juli de oprijlaan van haar buren in brand.