×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amanda Beekman deelt babybuikfoto

9.07.2017 -

Vol trots deelt de zwangere Amanda Beekman de eerste foto van haar babybuikje. De ex van Martijn Krabbé verwacht op haar 43ste haar zesde kindje, zoals Weekend afgelopen week al schreef.


‘Even rust,’ schrijft Amanda bij de foto, waarop ze met haar partner Harrie Kolen lekker buiten zit. Opmerkelijk is dat ze lekker geniet van een glaasje rode wijn. Haar vader bevestigde eerder deze week dat Amanda opnieuw in verwachting is. ‘Onze dochter is voorbij de vierde maand,’ liet hij weten aan een weekblad. Zelf houdt Amanda het bij de foto overigens nog bij de hashtag ‘thuisuitbuiken’.

Samen met Martijn heeft Amanda vier kinderen, Bickel (16), Michelle (12), Jasmijn (11) en Achilles (9). In 2014 raakte ze voor de vierde keer zwanger, maar na 24 weken verloor ze haar ongeboren dochtertje, dat de naam Jane kreeg.

Lees het hele verhaal in de Wekeend van deze week.