Amanda Balk gaat scheiden

Voormalig realityster Amanda Balk heeft de scheiding aangevraagd van haar man Stavros. Eind september werd hij opgepakt wegens betrokkenheid bij de exploitatie van hennepkwekerijen. Dit leverde Amanda een 'moeilijke tijd' op. Op Instagram doet ze haar verhaal.

'Ik heb in alle rust de gebeurtenissen van de afgelopen tijd laten bezinken. Ik heb lief met jullie gedeeld, en nu dan ook leed. Ik ben onlangs getrouwd met een lieve man die werkte in het vastgoed en horeca, die een goede stiefvader voor mijn dochter was en grote liefde voor mij. Onlangs is gebleken dat hij daarbij ook dingen in het geheim deed. Ik was daardoor verrast, overdonderd en heb veel verdriet hiervan', schrijft Amanda op Instagram. 

Hoewel de twee een mooie tijd hebben gehad, lukt het Amanda niet om er overheen te stappen: 'Het voelt alsof ik mijn man nooit echt gekend heb. Het vertrouwen is kapot en valt helaas niet te repareren. Ik ga dit in alle rust verwerken en gelukkig blijf ik elke dag geluk kennen omdat ik de leukste dochter van de wereld heb. Ik was allang de moeder van Vegas voordat ik de vrouw van Stavros werd. Haar welzijn is voor mij het allerbelangrijkst'.

In het bericht kondigt ze ook haar scheiding aan: 'Ik zal weer terug gaan naar mijn meisjesnaam 'Balk' en niet langer getrouwd door het leven gaan.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amanda Balk (@amandabalk_) op

De 44-jarige Stavros werd in oktober aangehouden wegens betrokkenheid bij de exploitatie van hennepkwekerijen in Wassenaar. Hierdoor kwam hij groot in het nieuws. Het Openbaar Ministerie (OM) typeerde de zaak als zeer ernstig. Justitie verdenkt Stravros van het telen van grote hoeveelheden hennep, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee te kopen.