×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Amal Clooney is zwanger’

9.02.2017 -

George en Amal Clooney worden naar verluidt voor het eerst ouders. Een vriend van het koppel bevestigt tegenover het Franse persbureau AFP dat Amal in verwachting is van een tweeling.


Al maanden doen geruchten de ronde dat Amal in verwachting is. Zowel de 55-jarige George als zijn 39-jarige vrouw hield echter de lippen op elkaar. De bron van AFP wil anoniem blijven en heeft geen details over het geslacht van de baby's en de uitgerekende datum gemeld. Eerder werd wel gefluisterd dat er een jongen en een meisje op komst zouden zijn.

De Libanees-Britse Amal, mensenrechtenadvocate van beroep, en wereldster George traden in 2014 in het huwelijk in Venetië. De acteur was al eerder getrouwd met actrice Talia Balsam van 1989 tot 1993. Van kinderen kwam het echter niet.