×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alyssa Milano boos op Donald Trump

Alyssa Milano boos op Donald Trump
11.11.2018 -

Alyssa Milano heeft op Twitter de vloer aangeveegd met de Amerikaanse president Donald Trump. Volgens hem is falend bosbeheer de oorzaak van de dodelijke bosbranden in Californië.


'Miljarden dollars worden ieder jaar uitgegeven, toch kost het vele mensenlevens, allemaal door vreselijk mismanagement van de bossen', foeterde Trump. 'Er moet nu een oplossing komen, of de overheidsbetalingen worden stopgezet.'

In haar tweet schrijft Alyssa dat Trump zelf verantwoordelijk is voor het mismanagement. 'Raad eens wie eigenaar is van de meeste bossen?' Volgens de actrice is de staat dat. Californië is zelf eigenaar van slechts 2 procent van de bossen. 'En raad eens wie op het budget voor bosbeheer heeft beknibbeld', gaat ze verder. 'Dat was jij.'

Intussen twitteren steeds meer sterren over de brand. Een van hen is Liam Payne. De zanger schreef dat hij vreest dat zijn huis in vlammen is opgegaan. Verder steekt hij iedereen die getroffen is door de bosbranden een hart onder de riem.