×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Allerlaatste show van Hardwell via livestreams te zien

Allerlaatste show van Hardwell via livestreams te zien
9.10.2018 -

De show van dj Hardwell en het Metropole Orkest in de Ziggo Dome in Amsterdam is uitverkocht. Het gezamenlijke concert op 18 oktober, tevens de laatste show van Hardwell, is voor thuisblijvers ook via livestreams te zien. Dit maakte de dj dinsdag bekend.


‘Symphony: The Global Revolution of Dance’ is voorlopig het laatste optreden van Hardwell, die vorige maand bekendmaakte voor onbepaalde tijd te stoppen met draaien. 'Ik heb altijd met de grote druk om kunnen gaan, maar voor nu is het te veel. Het voelt als een eindeloze rit in een achtbaan', legde hij uit.

Hardwells laatste show is onderdeel van het Amsterdam Dance Event (ADE). De show is toegankelijk voor alle leeftijden en behandelt de geschiedenis en ontwikkeling van de dancemuziek sinds de jaren tachtig. Hits van diverse wereldsterren passeren de revue, van Donna Summer tot Tiësto, van Carl Cox tot Daft Punk.

De livestreams zijn te zien op de verschillende kanalen van de dj, waaronder Facebook en YouTube. Op live.djhardwell.com wordt een speciale versie gestreamd.