Alle familieleden Jennifer Lopez terecht

Jennifer Lopez plaatste vorige week een video op Instagram waarin ze liet weten geen contact met haar familie in Puerto Rico te kunnen krijgen door de orkanen Irma en Maria. Nu laat de zangeres weten iedereen gesproken te hebben.

‘Na zes lange dagen hebben we de laatste familieleden gevonden. Nu kan het opbouwen beginnen,’ schijft J.Lo bij een video van haar oom Tomás en tante Adela in Puerto Rico.

Zondag maakte Jennifer bekend dat ze een miljoen doneert voor noodhulp aan het eiland. Ondertussen heeft de zangeres samen met haar ex-man Marc Anthony een inzamelingsactie opgezet voor de slachtoffers van de orkanen. Onder de naam Somos Una Voz (We zijn één stem) richtten ze een initiatief op 'van artiesten die samenwerken om zo snel mogelijk eten, onderdak, medicijnen, stroom en communicatiemiddelen te sturen naar de mensen die het nodig hebben'.

 

Please donate TODAY to #unitedforpuertorico @nygovcuomo

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Jennifer en Marc krijgen veel bijval uit Hollywood. Onder meer Bruno Mars, Ed Sheeran, Vin Diesel, Lin Manuel Miranda, Jada Pinkett Smith en Ricky Martin hebben zich aangesloten bij de actie.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen