×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ali B voor tiende keer in top-10

8.09.2017 -

Ali B scoort wederom met zijn nieuwste single 'Voy A Bailar'. Het nummer verovert deze week de negende plek in de Top 40. 'Voy A Bailar' is de tiende single waarmee Ali in de hoogste regionen van de hitlijst belandt.


Het nummer van Ali B, een samenwerking van de rapper met Rolf Sanchez, RedOne en Boef, verscheen vorige maand. Voy A Bailar stijgt twee plaatsen in de Top 40, van 11 naar 9. Ali’s grootste Top 40-hit blijft 'Wat zou je doen', zijn duet met Marco Borsato. Dat nummer bereikte in 2004 de koppositie. Het is nog steeds Ali’s enige nummer 1-hit.

In totaal zijn er 21 Nederlandse acts die met tien hits de top 10 van de hitlijst wisten te bereiken. Recordhouder is Golden Earring, de band stond met 27 nummers in de hoogste regionen van de Top 40.