×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ali B vindt tranen risico van puurheid

Ali B vindt tranen risico van puurheid
12.10.2018 -

Ali B is vrijdag in De Wereld Draait Door nog één keer teruggekomen op zijn tranen tijdens zijn hommage aan Mies Bouwman donderdag bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Hij werd simpelweg overmand door emoties. 'Meer dan waar ik op had gerekend', zei hij.


'Bij The Voice vertel ik talenten de hele tijd dat het niet boeit hoe zuiver het is, als ik ze maar geloof. Dus ik probeer zelf ook altijd zo puur en integer mogelijk een liedje voor te dragen alleen dan is dit het risico', aldus Ali B, die door zijn emoties zijn zangpartij niet helemaal af kon maken. 'Toen ik het liedje schreef vond ik het al moeilijk. En toen dacht ik nog: 'Oh, wat goed! Dat is de bedoeling'.'

Ali en de dit jaar overleden Mies hadden een vriendschappelijke band. 'Ik kwam niet dagelijks bij haar over de vloer, maar ben wel bij haar thuis geweest. Zij probeerde via mij nog haar stempel te drukken op televisie door mij formats in te fluisteren.' Een daarvan wil hij wel proberen uit te werken, aldus de rapper.