×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ali B verklapt salaris The Voice

6.04.2018 -

Ali B verklapt in zijn nieuwe nummer Buitenbeentje het bedrag dat John de Mol hem betaalt om coach te zijn bij The Voice Of Holland. De rapper harkt met zijn wekelijkse optreden behoorlijk wat centen binnen...


The Partysquad heeft vandaag het nieuwe album Nachtwacht gepresenteerd. Ali werkte mee aan de plaat. In het nummer rapt de coach het volgende over zijn salaris bij het programma: 'Teken een contract voor een ton of vijf'. Of dit bedrag klopt, is echter niet te controleren.

FunX-dj Dyantha Brooks, kenner van Ali’s muziek, denkt dat dit bedrag klopt: ‘Als Ali B daar echt over gaat rappen, dan denk ik dat hij het echte bedrag meegeeft’, vertelt ze aan Shownieuws. Benieuwd naar het fragment waarin Ali zijn salaris verklapt?

Kijk dan de video hier.