Ali B

Ali B reageert op uitgelekte beelden van ruzie met Waylon

Beelden van een verhitte discussie tussen Ali B en Waylon zijn vandaag uitgelekt. In het fragment is te zien hoe Ali tekeer gaat tegen Waylon in de Voice-studio. De rapper bevestigt vanavond aan RTL Boulevard dat ze inderdaad flinke woorden hebben gehad, maar fysiek was het niet.

Albert Verlinde zei dinsdagavond in Shownieuws dat een ruzie tussen de twee was uitgelopen op een vechtpartij. Ali B liet eerder al op Instagram weten dat  mensen ‘leugens niet moeten geloven’. In het filmpje dat opdook op social media is echter wel te zien dat de mannen behoorlijk boos zijn op elkaar en schelden. Er is onder andere te horen dat Ali schreeuwt dat Waylon een ‘vies klein mannetje met een grote bek en groot ego’ is. Een medewerker van de talentenjacht moest tussenbeide komen om Ali terug naar zijn rode stoel te begeleiden.

Net getrouwd

Over de inhoud van de discussie wil Ali B het verder niet hebben. ‘We waren het ergens niet over eens en zijn allebei emotionele gasten. Albert Verlinde beweerde dat het fysiek was, maar het is allemaal verbaal ‘Ali Verbali’ gebleven’, aldus de rapper. Dat de beelden zijn uitgelekt, vindt hij jammer. ‘Dan ga ik wel wat meer op m’n hoede zijn. Waylon en ik hebben dit al eens eerder meegemaakt, want we zijn gewoon emotionele broers. We zijn net getrouwd wat dat betreft’, zegt hij. ‘Hierna is het afgelopen en knuffelen we elkaar.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen