×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ali B heeft een serieuze boodschap voor zijn fans

Ali B heeft een serieuze boodschap voor zijn fans
23.03.2020 -

Veel Nederlanders lijken nog niet alle maatregelen tegen het coronavirus even serieus te nemen. Vooral het afstand houden blijkt moeilijk en de stranden, bossen en parken blijven drukbezocht.


Ali B vindt het belangrijk dat mensen zich houden aan de anderhalve meter afstand en maakt daarom een nummer om iedereen daaraan te herinneren.

‘Serieuze boodschap’

Ook Jandino Asporaat, als zijn typetje Judeska, Poke en Alberto Stegeman werken mee aan Anderhalf. “We proberen het hier op een leuke manier duidelijk te maken en vinden dit een leuke video, maar het is wel een SERIEUZE BOODSCHAP‼️”, schrijft Ali op Instagram.

‘Ik smeek jullie’

De rapper wil dat mensen dansen en genieten, maar ook de maatregel opvolgen. “Ik smeek jullie in naam van alle kwetsbare mensen en mensen uit de zorg: hou die anderhalve meter afstand en deel deze video met zoveel mogelijk mensen.”

Lees ook:¬†Ali B stelt zijn volgers gerust: ‘Ik heb een buffer, wat er ook gebeurt’