×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ali B aangevallen door moedermaffia

Ali B aangevallen door moedermaffia
11.03.2020 -

Zoals zoveel jonge vaders en moeders heeft nu ook Ali B de ‘moedermaffia’ over zich heen gekregen. De rapper deelde een video waarop hij aan het spelen was met zijn tweejarige zoontje, maar dat viel niet bij iedereen in de smaak.


Op het filmpje is te zien dat Ali wat voorzichtige trappen kreeg van zijn zoontje. ‘Huiselijk geweld tegen vaders moet echt een keer stoppen’, schrijft hij grappend onder de video. Vooral zijn woorden schieten bij de moedermaffia in het verkeerde keelgat. ‘Vind dit echt niet normaal. Mag een kind gewoon maar doorschoppen? Leuk als hij dat over tien jaar tegen de kop van een vriendje doet’ en ‘Echt zo niet grappig’ luiden enkele reacties.

https://www.instagram.com/p/B9laZQHHoR9/?utm_source=ig_web_copy_link

Met een nieuw filmpje reageert Ali B op de kritiek. ‘Mishandeling DEEL 2! Wat gaat dit 16maanden oude kindje over 10 jaar doen als ie nu al dit soort gedrag vertoont?? 😱😱😱….snel bel de bel instagramopvoedpolitie!’, aldus de rapper.

https://www.instagram.com/p/B9lrspwHRpg/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Relatie Gers Pardoel voorbij: Sélina verliefd op ander

Tony Junior na breuk: ‘Maan is nog steeds de liefde van mijn leven’

Openhartige Daphne Bunskoek: ‘Geen spijt dat ik geen kinderen heb’