×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alec Baldwin tierend door straten New York

12.10.2017 -

Acteur Alec Baldwin had deze week, niet voor de eerste keer, een openbare woede-uitbarsting in de straten van New York. De ster die veel succes heeft met zijn imitatie van president Donald Trump, had ruzie met de bestuurder van een SUV. Een getuige zag het voorval en meldde het aan de New York Post.


De automobilist werd door Baldwin nogal luidruchtig aangesproken op het in zijn ogen roekeloze rijgedrag. Baldwin vroeg de bestuurder meermalen om zijn voertuig uit te komen. Toen dat niet gebeurde begon Baldwin de wagen en de kentekenplaat te fotograferen.

De bestuurder was daarvan niet onder de indruk en reed uiteindelijk weg. Baldwin gooide, zichtbaar woedend, zijn frisdrankbeker op straat en liep uiteindelijk weg.

Hij is al zeker de vierde keer dat Baldwin in New York door het lint gaat. In 2011 gaf hij een medewerker van een koffieshop een veeg uit de pan. In 2013 ging hij tekeer tegen een fotograaf van een krant en een jaar later werd hij aangehouden toen hij met zijn fiets tegen het verkeer inreed en daarover luidruchtig ruziemaakte met agenten.