×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alec Baldwin huilt in Valentijnsvideo

14.02.2018 -

Alec Baldwin zal vast honderden keren gehuild hebben in films op het witte doek, maar vandaag nam de 'stoere' vent een wel hele zoete Valentijnsvideo op en toonde daarbij ├ęchte tranen.


Het zijn een aantal roerige maanden voor Alec Baldwin. De negenenvijftig jaar oude acteur verwacht momenteel zijn vierde kind met zijn vijfentwintig jaar jongere vrouw Hilaria. Dat zal op zijn leeftijd ongetwijfeld veel emoties hebben opgeleverd. Tel daar dan bij op dat de acteur begin februari een nieuwe heup kreeg en je snapt misschien waarom dat alles te samen nogal wat emoties oproept.

En juist die emoties liet de 'stoere' acteur de vrije loop vandaag tijdens het opnemen van een Valentijnsvideo speciaal voor zíjn Hilaria – en alle duizenden mensen die hem volgen op Instagram – natuurlijk.

'Normaal gesproken maak ik geen video's over persoonlijke dingen. Maar ik zal mijn ijdelheid opzij zetten en het voor één keer wel doen. Alleen maar om tegen mijn vrouw te zeggen dat ik haar nooit genoeg kan bedanken voor alles wat ze aan me gegeven heeft. Ik zal haar nooit kunnen terugbetalen. Het mooiste wat je aan me gegeven hebt, is het recht om je te leren kennen', vertelt een geëmotioneerde Alec in de video. Lief…

 

For my wife, @hilariabaldwin , on Valentines Day…

Een bericht gedeeld door Alec Baldwin (@iamabfalecbaldwin) op