Albert West overleden

Albert West is op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een aanrijding afgelopen week met een wielrenster. De zanger kwam na een val op zijn hoofd terecht en overleed vanmorgen vroeg aan de gevolgen daarvan.

Albert’s vrouw Joke en zijn dochter Josien zijn intens verdrietig over de dood van Albert, die al tijden druk aan het revalideren was van een eerder ruggenmerginfarct. De zangher vond het geweldig dat hij zelf weer kon fietsen op een special driewielfiets. Daardoor is het natuurlijk extra wrang dat uitgerekend die fiets de zanger noodlottig is geworden.

Vorige week was Albert met zijn broer aan het fietsen toen hij aangereden werd door een wielrenster. Bij de val kwam Albert op zijn hoofd terecht. Hij werd gelijk naar het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg overgebracht. Daar lag hij op intensive care, maar trad er geen verbetering op in zijn situatie. Wanneer hij bij kennis was, was de zanger uiterst verward. Vanmorgen overleed hij. ’Hij heeft enorm gestreden,’ vertelt zijn manager Brigitte Vis. ’Helaas heeft hij die strijd verloren.’

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen