×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Albert West kijkt weer vooruit

24.07.2013 -

Vol goede moede is Albert West weer aan het revalideren geslagen. In december bleek de zanger een zeldzaam ruggenmerginfarct te hebben. Het revalideren daarvan kwam vervolgens stil te liggen door een nieuwe ziekenhuisopname. Maar nu is Albert opnieuw druk met herstellen.


Zes weken extra gaat Albert West revalideren. De 63-jarige zanger was daar al druk mee bezig, toen hij in mei opnieuw naar het ziekenhuis moest in verband met een bacteriële infectie. ’Hij baalde niet alleen van die nieuwe ziekenhuisopname, maar ook van het feit dat hij deels weer opnieuw met revalideren moest beginnen,’ vertelt Brigitte Vis, die Albert‘s zaken behartigt. De zanger kijkt in ieder geval vooruit naar volgend jaar 31 augustus. Dan zit hij namelijk 50 jaar in het vak en dat wil hij absoluut vieren.’