Albert Verlinde

Albert Verlinde haalt keihard uit naar BN’ers die door corona zijn ‘getroffen’

Albert Verlinde deelt dinsdag in de podcast Een-tweetje met Yves van mediaondernemer Yves Gijrath zijn mening over de uitspraken die collega-BN’ers de afgelopen tijd hebben gedaan over de coronacrisis en hoe deze hen negatief heeft beïnvloed. “Het is gewoon dom. Punt.”

De directeur van musicalbedrijf Stage Entertainment kan er met zijn pet niet bij waarom iemand als René Froger of Linda de Mol zich beklaagt over dat zij ‘geraakt’ zijn door de crisis terwijl veel andere mensen het veel zwaarder hebben. “Als je je niet realiseert dat je met al je luxe of met je voorspoed of met je tegenslag niets anders bent dan al die andere mensen, dat je vaak nog een enorme pré hebt omdat je over iets meer reserves beschikt, ja, dan is het gewoon dom, dan moet je je mond houden”, aldus Albert.

Volgens Albert kunnen BN’ers zich dan ook het beste even niet zo prominent laten horen tijdens de crisis. “Slik je verlies, zwijg even. Je kunt ook niks goed doen nu, je kunt geen lied voor corona zingen”, zegt hij lachend. “Het zijn gewoon andere tijden waarin we terecht zijn gekomen.”

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

LEES OOK:
ZIEN: SYLVIE MEIS EN NICLAS CASTELLO ZETTEN VOLGENDE STAP IN RELATIE
JOHNNY DE MOL EN ANOUK ZATEN IN QUARANTAINE MET HAAR EX
ZIEN: FRANK SANDERS VERKAST NAAR LUXE PENTHOUSE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen