Albert en Charlène tonen hun tweeling

Voor een volgestroomd paleisplein hebben prins Albert II en prinses Charlène woensdagmorgen hun tweeling prins Jacques en prinses Gabriella aan de bevolking van Monaco voorgesteld. Een paar duizend belangstellenden zagen hoe het prinselijk paar even voor 12.00 uur beide baby’s enkele minuten voor het open raam boven de eredeur van het paleis lieten zien.

Albert hield zijn hand beschermend boven het hoofd van zijn zoontje, zodat hij geen last had van de zon. Vanwege de zon bleven Albert en Charlène maar kort voor het raam staan. De tweeling werd met een speciaal gecomponeerde melodie verwelkomd.
Ook de overige leden van de uitgebreide prinselijke familie namen deel aan de festiviteiten. Alberts zussen, de prinsessen Caroline en Stéphanie, en hun kinderen, staken hun hoofd uit andere ramen van het zonovergoten paleis.
Na het tonen van de tweeling, ging het prinselijk paar naar buiten om de bevolking en autoriteiten te begroeten en felicitaties met de geboorte van Jacques en Gabriella in ontvangst te nemen.